به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام فرج اله هدایت نیا، امروز در نشستی با موضوع "شرط عدم طلاق زوج ( تحدید قرار دادی حق طلاق زوج )" در مدرسه علمیه شهیدین قم به بررسی این موضوع در قبل از انقلاب پرداخت و گفت: قبل از انقلاب دست های پشت پرده خواسته اند سیاست تسهیل طلاق را در جامعه دینی نهادینه کنند؛ البته این مسئله تا کنون هم ادامه یافته است.
وی ادامه داد: متاسفانه جریان هایی در قبل از انقلاب و حتی بعد از پیروزی انقلاب، خواسته یا ناخواسته با این جریان هدفی جزء تخریب جامعه دینی ندارد، همسو شدند!
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اضافه کرد: این جریان ها به دنبال تسهیل امر طلاق و ترویج فمنیسم در جامعه و در نهایت کم رنگ کردن شرائط و مقدمات ازدواج با رواج دادن بی بند باری و مسائلی از این دست هستند .
وی با اشاره به این که متاسفانه روند بی ثباتی خانواده، غرب زدگی و طلاق در بین مردم شتاب گرفته، یادآور شد: جامعه اسلامی از نوع دیگری از طلاق که بسیار زیان بارتر وخطر ناک تر است به نام "طلاق خاموش و یا طلاق عاطفی " رنج می برد و اگر متولیان فرهنگی برای این معضل چاره اندیشی نکنند، جامعه د چار نوعی بی بند باری و ازهم گسستگی خواهد شد.
این کارشناس مسائل خانواده تصریح کرد: در طلاق عاطفی، زوجین در عین حالی که با هم در یک منزل زندگی می کنند، اما با یکدیگر ارتباط کلامی، رفتاری و ... ندارند.
حجت الاسلام هدایت نیا با ارائه آماری تأسف بار گفت: هم اکنون طبق آمار ثبت شده در کشور به ازاء هر 5 ونیم ازدواج و در بعضی استانها به ازاء هر 4 و نیم ازدواج یک طلاق ثبت می شود که این وضع نشان دهنده دست های پشت پرده در ترویج فرهنگ غرب و نابسامانی و از هم گسستگی کانون خانواده ها است.
این کارشناس حوزوی در ادامه به آسیب شناسی بحث طلاق در جامعه پرداخت و گفت: نبود مهارت های کافی در زوجین قبل از ازدواج (در کنار هم بودن، رفتاری و ...)، مشکلات اقتصادی، فقر، مشکلات جنسی و ... از جمله مواردی است که اگر خانواده ها قبل از ازدواج به آن توجه نداشته باشند، به طلاق می انجامد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پایان با بیان این که اگر چه نمی شود، جلوی طلاق را گرفت، اما باید تمهیداتی اندیشید که آمار طلاق کاهش یابد.